Informativ

Publicat la 19-07-17

ÔÇťJur sa respect si sa apar Constitutia si celelalte legi ale tarii, drepturile si libertatile omului, sa exercit profesia de avocat in mod demn, independent si cu probitate. Asa sa-mi ajute DumnezeuÔÇŁ - art.21 din Legea nr. 51/1995 a profesiei de avocat.

Cu o activitate profesional─â de peste 17 ani de experienta, Cabinetul de avocat Filisan Catalin isi desfasoara activitatea cu un profund respect fa╚Ť─â de client, pentru apararea drepturilor, libertatilor si intereselor legitime ale persoanelor fizice si persoanelor juridice, de drept public si de drept privat.

De asemenea, ├«ntreaga activitate se desf─â╚Öoar─â ├«n scopul realiz─ârii misiunii profesiei de avocat, deoarece noi apreciem c─â ├«ntr-un Stat de drept, avocatul este indispensabil justi┼úiei ┼či justi┼úiabililor ┼či are sarcina de a ap─âra drepturile ┼či libert─â┼úile acestora.

Exercitarea profesiei de avocat trebuie s─â se raporteze la dinamica relatiilor sociale, la evolutia raporturilor ce pot cauza o situatie litigioas─â, motiv pentru care noi credem ├«n necesitatea perfec╚Ťion─ârii ╚Öi preg─âtirii neincetate, ├«n gandirea inovativa pentru atingerea telului pentru care am depus juram├óntul de credin─â fata de legile tarii, drepturile si libertatile omului.