Informativ

Publicat la 19-07-17

“Jur sa respect si sa apar Constitutia si celelalte legi ale tarii, drepturile si libertatile omului, sa exercit profesia de avocat in mod demn, independent si cu probitate. Asa sa-mi ajute Dumnezeu” - art.21 din Legea nr. 51/1995 a profesiei de avocat.

Cu o activitate profesională de peste 17 ani de experienta, Cabinetul de avocat Filisan Catalin isi desfasoara activitatea cu un profund respect față de client, pentru apararea drepturilor, libertatilor si intereselor legitime ale persoanelor fizice si persoanelor juridice, de drept public si de drept privat.

De asemenea, întreaga activitate se desfășoară în scopul realizării misiunii profesiei de avocat, deoarece noi apreciem că într-un Stat de drept, avocatul este indispensabil justiţiei şi justiţiabililor şi are sarcina de a apăra drepturile şi libertăţile acestora.

Exercitarea profesiei de avocat trebuie să se raporteze la dinamica relatiilor sociale, la evolutia raporturilor ce pot cauza o situatie litigioasă, motiv pentru care noi credem în necesitatea perfecționării și pregătirii neincetate, în gandirea inovativa pentru atingerea telului pentru care am depus juramântul de credină fata de legile tarii, drepturile si libertatile omului.